0 Läs mer >>
Detta är vad som gömmer sig bakom kameran och vart floden tar mig. 
När jag såg orginalbilden på floden så tyckte jag att min bild skulle ha en kopplande fortsättning. Eftersom orginalbilden består av mycket berg,gräs och uppen mark så fick jag en bra idé. Jag valde att använda mig av en linjär teknik med kontraster, mycket träck och skuggor. 




Vart tar floden dig?

0 Läs mer >>
På fredagslektionen så åkte vi till Naturhistoriska museet, där skulle vi välja ut ett djur som vi skulle teckna. Jag hittade en jätte liten och söt elefant som jag ville teckna av. Jag började med att rita upp lederna på elefanten då jag gjorde cirklar runt leder och svaga sträck som ben. I början såg elefanten ut som en streckgubbe och hade ingen form utan hade bara streck och cirklar. Sedan byggde jag upp elefanten genom att teckna till kött och form som gav en mer realistisk känsla.  

Ritade djuren på natu...

0 Läs mer >>
För en vecka sedan fick jag som läxa att rita de negativa formerna. Jag tänkte att om jag ställer två stolar på varandra skulle det vara det bästa sättet att framhäva dessa former. I början tyckte jag att det var svårt och förstod inte riktigt hur jag skulle rita upp formerna. Jag använde mig av olika tekniker tex skuggning då jag skuggade formerna runt om kring, så att dessa framhävs. 



Negativa former